Прочитај ми чланак

ИЗАШЛИ НОВИ ДОКАЗИ: Кристијано Роналдо признао силовање адвокатима?!

0

Лист "Шпигел" дошао је у посед поверљивог упитника на који је фудбалер одговарао, а у којем су проблематични искази, који указују да је био секс без пристанка, измењени у наредној верзији.

Фудбалска звезда Кристијано Роналдо наводно је признао да је имао сексуални однос са Американком Кетрин Мајорга без њене воље.

Како пише Шпигел, дошли су у посед поверљивог документа, неке врсте упитника од 27 страна који је Роналдо морао да испуни за потребе својих адвоката, и у којем је признао да је имао сексуални однос са девојком против њене воље. Адвокати су, како тврди немачки лист, то признање потпуно изменили.

„Она ми је рекла ‘не’ и више пута ми је тражила да станем. Рекла је да није за секс одмах јер смо се тек упознали, али ме је држала за полни орган. Дуго нисам мењао позу. Признала ми је да није желела да имамо однос, али се понашала као да га жели“, написао је наводно Роналдо, а адвокати су тај део исказа скратили на једну реч – „не“.

На још неколико питања одговорио је врло проблематично.

Да ли је она икада повисила тон или викала?

„Рекла је ‘не’ и више пута тражила је да престанем“, а адвокати су и тај део наводно изменили и написали – ‘не’.

Да ли је нешто рекла после сексуалног односа?

„Рекла је ‘кретену, присилио си ме’. Не сећам се тачно шта ми је говорила, али наставила је да говори ‘не’. ‘Немој то да радиш. Ја нисам као остале.’ На крају сам се извинио“, написао је Роналдо.

Роналдо је навео и да је све било врло „грубо“ и да је „било брзо и кратко“.

У извештају се наводи да нису користили кондом, и да је Роналдо навео да не зна да ли је она имала оргазам.

У измењеном извештају, наводи се да се није жалила, да није викала, није тражила помоћ или нешто слично. Први одговор у којем пише да је рекла „не“ и „стани“ неколико пута, измењен је на „не, није викала, подигла тон или звала упомоћ“.

Кетрин је оптужила Кристијана да ју је силовао у јутарњим сатима 13. јуна 2009. године у хотелу Палмс Плејс у Лас Вегасу.

Роналдов адвокатски тим покушавао је да спречи било какву медијску експонираност, а недавно је један од његових медијских представника тражио привремену забрану против одлуке Дер Спиегела да објави наведене документе, али без успеха.