Прочитај ми чланак

ИГРИЦЕ СУ ПОЧЕЛЕ: Хрвати не доводе Американца на дуел Звезди

0
zvezda-cedevita-evroliga-1096-1024x658

Квинси Милер у дуелу са Гордићем и Волкером

Тренер екипе Цедевите, Вељко Мршић истакао је да његов тим улази у најважнији део сезоне, а у меч са Звездом у полуфинлу плеј-фа АБА лиге улазе потпуну посвећени.

Мршић се прво подсетио на деуеле се црвено-белима ове сезоне:

– Победили смо их у АБА лиги два пута, а изгубили смо у евролигашкој утакмици. Но, треба исто тако знати да је та прва победа била кад је Звезда довела четворицу нових играча, од којих су двојица носиоци, а пре друге утакмице у којој смо их добили два дана раније дошла двојица нових играча. Ово сада је ипак једна сасвим другачија Звезда, пуно јача. Но, ми имамо своје шансе за победу, ракао је тренер Загребчана.

Затим је напоменуо да његова екипа у Београд долази без једног од важнијих играча ове сезоне Хенри Волкера, који има пробема са прстом на нози:

– Након Уникахе у Евролиги имали смо пет дана између те утакмице и Црвене звезде. Мислим да ћемо доћи спремни да одиграмо једну добру утакмицу против једне изузетно добре екипе, која се скоро већ пласирала међу најбољих осам у Европи и има изузетан домаћи терен. Биће то једна јако добра кошаркашка утакмица, рекао је Мршић.

Извор: hotsport.rs