Прочитај ми чланак

ИГРАО ЈЕ У ЗВЕЗДИ И ПАРТИЗАНУ, а рекордер је АБА лиге! Погодите ко је! (ВИДЕО)

0
Фото: abaliga.com/Будућност ВОЛИ

Фото: abaliga.com/Будућност ВОЛИ

Никада није био атрактиван играч, али је увек био користан и свака екипа би волела да га има. Осим што је рекордер по броју мечева, занимљиво је да је са три различита тима долазио до завршнице АБА лиге.

Њега би сваки тим пожелео да има, јер је веома користан играч. Није наметљив није атрактиван, не даје највише поена и нема највише скокова, али увек је користан и помаже тимском успеху.

Почео је у Црвеној Звезди, потом је отишао у Партизан, па у Игокеу, а сада је у Будућности..

Ради се наравно о крилном играчу Чедомир Витковац који је права икона АБА лиге. Осим што је званично играч са највише одиграних утакмица у регионалном такмичењу, искусни кошаркаш се спрема да наступи на још једном завршном турниру.

И то са трећом различитом екипом. Витковац је већ играо на завршним турнирима у дресу Партизана и Игокее, док ће сада предводити Будућност ВОЛИ у походу на трофеј АБА лиге.

– С обзиром на то колико сам већ дуго у АБА лиги онда није ни неко чудо. (смех) Драго ми је да се тим пласирао у плеј-оф и пролазак у финале би за нас представљао огроман успех – рекао је Витковац за сајт АБА лиге и додао:

– Изузетна сезона је иза нас. Друго место је велики успех, а то је уједно и најбољи пласман Будућности од оснивања АБА лиге. Ипак, тек нам предстоји оно главно. Тек смо на пола пута.- поручио је Витковац.

Извор: telegraf.rs, видео: Vesna Vujicic