Прочитај ми чланак

Идентификоване убице познатог српског ММА борца Стефана Савића

0

Осумњичени за убиство Стефана Савића (23), познатог ММА борца, већ су идентификовани и у току је њихово лоцирање, пишу медији.

Према незваничним сазнањима која је пренео Блиц, инспектори криминалистичке полиције који раде на случају убиства Стефана Савића (23), познатог ММА борца, идентификовали су осумњичене за тај злочин.

Наводно, осумњичени мушкарци су већ били у одређеној врсти сукоба са убијеним Стефаном Савићем.

„Стефан се познавао са тим момцима и наводно су имали већ проблем. Око чега су се закачили тек треба да се утврди“, наводи извор Информера из истраге.

Раније данас огласио се и тренер убијеног Стефана, речима да још увек не знају када ће бити сахрана.

„Ми још не знамо када ће бити сахрана. Ми ћемо сада отићи до болнице да посетимо младића који је покушао да спаси Стефана, па је и сам рањен. Он је за нас јунак, херој“, рекао је окупљенима на месту злочина на Дорћолу тренер Стефана Савића, ММА борца који је насмрт избоден на углу Дунавске и Добрачине улице.

Након што су породица, пријатељи, познаници убијеног младића запалили свеће у његову част, тренер је свима поручио да ће отићи у болницу код Стефана М. (32), младића који је затечен избоден у аутомобилу на Теразијама у тренутку када је испред ноћног клуба на Дорћолу пронађено тело Стефана Савића.