Прочитај ми чланак

Фудбалери убили ММА борца? Полиција трага за спортистима, испливали нови детаљи

0

Српски репрезентативац и ММА борац Стефан Савић брутално је убијен прошлог викенда, а припадници Министарства унутрашњих послова успешно су идентификовали починиоце овог стравичног злочина који је потресао Србију.

Наш репрезентативац Стефан Савић (23), који је радио и као обезбеђење ноћног клуба како су незванично открили медији, преминуо је у ноћи 25. фебруара услед смртоносних убодних рана у Дунавској улици у Београду.

Stefan Savić

За двојицом осумњичених, Василијем Гачевићем (23) и Марком Даничићем (23) расписане су вечерас потернице и полиција позива грађане да се, уколико имају информације о кретању и боравишту осумњичених, јаве Полицијској управи за град Београд, на бројеве телефона: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, као и на 192 или најближој полицијској станици.

Према сазнањима медија, обојица осумњичених су фудбалери, а те кобне ноћи су се иживљавали над Стефаном који је преминуо од последица језивог напада.

Како се незванично сазнаје, један од починилаца овог злочина, Василије Гачевић, игра у првом тиму Фудбалског клуба Црвена звезда Мали Мокри Луг, док је други Марко Даничић фудбалер клуба Serbian White Eagles из Торонта у Канади. Марко Даничић је рођен у Загребу у Хрватској и још увек познато како и зашто се нашао у Београду.