Прочитај ми чланак

И Пантела на прагу Маракане!

0

pantelic(Спортски журнал)

Искусни фудбалер у контакту са челницима „црвено-белих“ а одлука да ли ће да се врати у редове најтрофејнијег српског клуба очекује се у августу, кад реши приватне обавезе.

У Црвеној звезди узбудљив прелазни рок као у најславнијим данима, после вести да се преговара са Миланом Јовановићем Ланетом у оптицају је још један ветеран, Марко Пантелић.

На довођењу Пантеле на Маракану порадили су баш тимски, први контакт успоставио је Славиша Кокеза, уследио је разговор Небојше Човића са некадашњим нападачем “црвено-белих” и државног тима, да би потом и Драган Џајић позвао Пантелића да се врати у средину у којој је провео годину и по уз дуплу круну 2004, пише Спортски журнал.

Пантелић је слободан играч пошто му је истекао уговор са Олимпијакосом. Тренутно има позиве из ваневропских земаља, али није склон да их прихвати. Није ни у тренажном процесу, па ако би пристао на повратак на Маракану, требало би му времена да се врати у кондицију, али у Звезди и не очекују експресан одговор и спремни су да сачекају до средине августа.

Пре евентуалног потписа за најтрофејнији српски клуб Пантелић би морао да реши неке приватне обавезе, између осталог и пресељење породице у Београд. Најважније је међутим да одлучи шта жели, пензију, “провинцијску” лигу или поново да обуче дрес Црвене звезде.