Прочитај ми чланак

ХРВАТИ У СТРАХУ ОД ДЕЛИЈА: У Ријеци влада паника због могућег доласка навијача …

0

Ријека и Олимпијакос састају се у плеј-офу квалификација за фудбалску Лигу шампиона, а Хрвате брине то што би навијачима Олимпијакоса могле да се придруже и присталице Црвене звезде.

Одмах по објављиваљу жреба хрватски медији су упозорили на опасност да се навијачи Црвене звезде удруже са присталицама Олимпијакоса, и заједно крену пут Хрватске.

Фото: Н.С.

Први дуел ова два тима на програму је у Пиреју, а реванш највероватније 22. или 23. августа на „Рујевици“ где би требало да буде и навијача из Пиреја, а можда и њхове српске навијачке браће из Београда.

– Ријека је на жребу за групну фазу плеј-офа Лиге шампиона извукла грчки Олимпијакос. То значи да би у реваншу на Рујевици који ће бити 22. или 23. августа, Ријеку могли посетити и навијачи београдске Црвене звезде – опомиње портал ријекаданас.цом.

Исти портал подсећа на непријатност коју су доживели навијачи Динама у Атини у окршају са „делијама“.

– Делије су у братским односима с навијачима Олимпијакоса и помажу “православној браћи” у борби против осталих навијачких група. У Пиреју сигурно неће бити гостољубиви према навијачима Ријеке, пре две године су у том граду тешко настрадали навијачи Динама.