Прочитај ми чланак

ХРВАТИ ПИШУ И ПРИЖЕЉКУЈУ: Сензационална вест – Ђоковић и Чилић играју у Вуковару?

0

Хрватски портал Вечерњи.хр најављује тениски меч између Марина Чилића и Новака Ђоковића у Вуковару. Реалност или само жеља комшија...

Хрватски тенисер Марин Чилић се припрема за америчку турнеју мастерсе у Торонту и Синсинатију, те последњи грен слем сезоне у Њујорку. А за то време Чилић је помогао у организацији бесплатног тениског кампа у Вуковару, пише “Вечерњи.хр”.

Новак Ђоковић и Марин Чилић фото: ЕПА

И не само то Марин спрема још нешто велико. На Инстаграму је осванула његова објава која би се могла назвати “Три аса траже четвртог”. Уз Чилића ту су Ловрен и Врсаљко.

– Порука се убрзо претворила у истинску сензацију, нису изостали ни лајкови ни коментари и многи су се врхунски спортстијавили са жељом за учешћем. Међу првима садашњи и бивши хрватски фудбалски репрезентативци Иван Ракитић, Марио Манџукић, Иван Класнић и Младен Петрић, те тенисериМате Павић и Иван Додиг, а на свој начин за наступ се пријавио и Новак Ђоковић, пише Вечерњи.хр, који је остао загоноетан и помињању имена нашег аса.

Да ли је помолу тениски меч Ђоковић и Чилић сензацијонална вест, која би одјекнула и те како на нашим просторима или је само пуста жеља хрватских медија показаће време…