Прочитај ми чланак

Хоће ли “Тенк“ помоћи Звезди против Војводине?

0

kovacevicv137

Снажни везиста Црвене звезде Александар Ковачевић један је од тројице првотимаца црвено-белих који паузирају због проблема са лигаментима колена. Ипак, његов повратак се очекује и пре краја јесењег дела сезоне.

Александар Ковачевић је већ почео са лаганим тренинзима, али ће тек контрола за две недеље дати коначан одговор може ли тренер Славиша Стојановић да на њега рачуна за сам финиш јесењег дела сезоне, односно за дуеле са Војводином у првенству и у Купу.

“Наравно да бих волео да помогнем саиграчима, међутим, повреда није безазлена и морам да будем опрезан. Не бих да доживим судбину Дарка Лазовића.

За сада, опоравак тече по плану, штавише иде седам дана брже од очекиваног, међутим, тек након прегледа на магнетној резонанци ћу знати да ли је за мене полусезона завршена“, изјавио је популарни “Аца Тенк“, а преноси званични сајт црвено-белих.

Он истиче да му је највише жао што је пропустио минули вечити дерби, а кад је остатак јесењег дела сезоне у питању, верује да ће Звезда, са њим или без њега у тиму, остварити све победе и завршити на лидерској позицији.

(Спортске.нет)