• Почетна
  • СПОРТ
  • Гробари и Забрањени заборавили на сукоб због дербија
Прочитај ми чланак

Гробари и Забрањени заборавили на сукоб због дербија

0

grobar2

(Прес онлајн)
Навијачке групе Гробари југ и Забрањени издали су саопштења за јавност у којем су позвале све своје чланове да на сутрашњем “вечитом дербију“ против Црвене звезде искључиво пруже подршку Партизану и забораве на међусобне размирице које имају.

Преносимо саопштења обе групе у целости.

Гробари југ:

– Апелујемо на све навијаче Партизана, припаднике навијачких група, као и све љубитеље спорта који воле црно-беле боје да у суботу, 18. 5. 2013. године, дођу на стадион и дају свој допринос победи Партизана у градском дербију. На тај начин, свако ће имати прилику да угради себе у историјски тренутак нашег клуба, а то је рекордна, шеста узастопна титула. Свако коме је црно-бела боја у срцу, мора тог дана искористити сву своју енергију и потенцијал, како бисмо заједно дали играчима још већи подстрек и као безброј пута до сада, били снажан ветар у леђа.

Апелујемо на све навијачке групе Партизана, и са југа и са истока, да своје размирице и незадовољства ставе у други план и посвете се само једном циљу, а то је победа и освајање титуле шампиона Србије. Што више енергије сачувамо за подршку нашем клубу, мање ћемо је трошити између себе.

Субота је дан када сви заједно можемо направити први велики корак ка смиривању тензија и после дужег времена учинити нешто за наш клуб заједно. Безрезервна подршка играчима и песма током целе утакмице ће им сигурно значити, а порука коју им шаљемо може бити пресудна. Оставите своје лична убеђења и ставове ван стадиона макар на један дан и будите део нечег великог! Партизан је одувек био изнад сваког поједница и сада је права прилика да му се сви заједно одужимо на најбољи начин. Прилика да сви заједно учествујемо у наставку доминације није мала ствар и искрено верујемо да тиме можемо најавити боље дане и што се тиче клуба и нас навијача.

Будите део историје Партизана, будите део решења, а не проблема! Једноставно, будите Гробари! Партизан нас треба више него икад, а на нама је да докажемо да смо увек ту и да смо одувек и били.

Срце, руке, глас за наш Партизан… Сви заједно до победе – наводи се у саопштењу навијачке групе Гробари југ.

Забрањени:

– Субота, дан који за нас Гробаре и наш Партизан мора да буде историјски. Ако је Партизану икада требала наша помоћ, то је у суботу. Шеста титула заредом је надомак руке. Титула која ће нас изједначити по броју освојених титула са Ц… Одавно један дерби није био толико значајан као овај долазећи.

Зато браћо, позивамо вас да тог дана све буде подређено победи нашег клуба! Све размерице и несугласице са југом тог дана се морају заборавити. Сви морамо сву своју енергију да усмеримо само у једном смеру: ка победи.

Певај, урлај, скачи, звижди, навијај! Подршка играчима мора да буде константна. Партизан мора да буде изнад сваког појединца, испред свачијег личног става и убеђења. Учествујте, браћо, у стварању историје! Ми, браћо, волимо Партизан! Волите ли га и ви? Па, шта чекате?

Сви на “ЈНА“ у суботу… Сви на исток… Титула, титула, славиће се титула. Нека пукну гласне жице. Пун гас – наводи се у саопштењу навијачке групе Забрањени.