Прочитај ми чланак

Гомлан Црвене звезде: Доста је било ћутања …

0

boban bajkovic179374_orig

Голман Црвене звезде Бобан Бајковић познат је по томе што нема ‘длаке на језику’ па тако није желео да ћути ни после свега што се издешавало током јучерашњег дана.

Таман када свако нормалан помисли да је ситуација у ФК Црвена звезда ескалирала и да не може горе од онога што се десило, ствари постану још тужније.

Добро позната „преписка“ саопштењима између фудбалера и председника Џајића довела је до тога да током претходне ноћи стакла на 14 аутомобила фудбалера Црвене звезде буду полупана од стране хулигана у знак одмазде.

У Управи клуба (за сада) су одлучили да ћуте што није случај са фудбалерима који се налазе на Златибору. Након Николе Мијаиловића, у одбрану капитена Милијаша и читавог тима стао је заменик капитена Бобан Бајковић, момак који код навијача има велики кредит због начина на који се односи према дресу са Звездиним грбом.

Бајковић је у изјави за портал „Мондо“ одбио да коментарише ноћашњи вандализам на паркингу „Маракане“ али је зато индиректно ударио на Драгана Џајића и оне који су јуче окривили Милијаша за писмо које су потписали сви фудбалери.

„О томе не могу ништа да причам сада, далеко смо, на Златибору и само можемо да читамо шта се догодило“ рекао је Бајковић а потом додао,

„Али, то је сада мање битно. Више нам смета то што појединци покушавају да направе кривца од нашег капитена Милијаша. Није тачно да је он иницијатор, иза писма које смо написали и послали стојимо сви ми у екипи! И сви смо га потписали, као и чланови стручног штаба“ истакао је голман Црвене звезде.

Подсећамо, Драган Џајић је у понедељак дао интервју „Блицу“ у којем је директно оптужио Милијаша за „побуну“ међу играчима и писмо које је у понедељак достављено медијима.

„Није у реду и нећемо дозволити да се све припише једном од нас. Ми смо рекли наш став о ситуацији у клубу и стојимо иза тога. И рекли смо на крају да титулу желимо више од свих, али ситуација у клубу је алармантна и о томе не треба више да се ћути“ јасан је био Бајковић.

Овим је послата јасна порука да Драган Џајић нема подршку играча па нема сумње да ће 25. октобра, за када је заказана Скупштина клуба први човек Звезде бити на искушењу да задржи положај на коме се тренутно налази.

 

(Спортске)