Прочитај ми чланак

ГЕЈ ФУДБАЛЕР У ЗВЕЗДИ? Ево шта Терзић каже о томе!

0

Успех Звезде могао би да утиче на Терзићеву фризуру.

Прво место на табели Суперлиге, као и пласман у Лигу Европе после 25 година даје свима у клубу простора за миран и опуштенији крај године, па је тако генерални директор црвено-белих у интервјуу за СОС канал одговарао на занимљива питања.

Пешићу дајем по 2.000 евра за сваки гол и асистенцију: Терзић открио тајну ефикасности Звездиног голгетера!

Бен, Милуновић, Катаи, Иванић јесу жеље свих навијача, али према речима Звездана Терзића и они, као и сва остала појачања, како год се звала, морају да испуне један битан услов:

-Не бих довео геј фудбалера у Звезду. Ипак смо ми васпитавани у патријархалном, традиционалном и православном духу и тај играч би се осећао непријатно у свлачионици Црвене звезде.

Клуб из Љутице Богдана очекује борба са московским ЦСКА у фебруару, многе навијаче цела сезона подсећа на Бари. И једно је сигурно, после ове изјаве, чак ће и навијачи противничког клуба навијати да се то догоди.

– Уколико Црвена звезда уђе у финале Лиге Европе, учинићу све сто тражите од мене. Чак и да офарбам косу у боје српске заставе као тај Француз када је Монпелије освојио титулу – казе Терзић

Све су гласније приче о доласку Бена из Олимпијакоса у Звезду, а промоција играча на Рајку Митићу неће бити занимљива као што је то очекивао новинар СОС канала јер Терзић не намерава да маскира ни себе ни играча, као што су то неки клубови радили.

– Не верујем да бих Бену навукао било какву маску на главу током промотивне конференције, али ћу учинити све да га доведем јер се Милојевић куне у њега.