Прочитај ми чланак

ФУДБАЛЕР СЕ ИЗЛЕТЕО: Да ли је ово доказ да Јокановић постаје тренер Челсија?

0

Гласине су се обистиниле, барем ако је веровати на реч шпанском фудбалеру Педру Родригезу који тврди да ће Славиша Јокановић ускоро бити промовисан у тренера Челсија.

Након сјајних резултата ове сезоне са Фуламом, српски стратег у последњих месец дана чита само хвалоспеве о себи са „Острва“, али и са остатка Старог континента.

Говоркања су закотрљала и нешто више, па се са речи кренуло на дела и по свему судећи ће бивши играч Партизана у наредних неколико дана званично преузети место шефа стручног штаба „плаваца“. Гостујући на шпанском радију је ово „потврдио“ и крилни нападач тима из Лондона.

„Знамо да ће бити неких промена, чекамо. Знамо да је Славиша Јокановић сјајан менаџер. Много имена је спомињано и он је један од њих“, рекао је Педро.

Затим се осврнуо на сопствени статус и успехе последњих година.

„Имам уговор са Челсијем и највероватније ћу остати. Добро ми је овде. Веома сам задовољан са саиграчима, што се тиче фудбалских успеха, задовољан сам освајањем Премијер лиге и ФА купа у три године. Задовољан сам јер је тешко освојити трофеје у Енглеској“, завршио је Педро.

Ове сезоне је Јокановић изборио Премијер лигу након победе над Астон Вилом у баражу (1:0), а у нападу је увек место имао наш Александар Митровић који је тренутно на припремама репрезентације за Светско првенство у Русији.

У претходним ангажманима стратег је са Партизаном освојио две дупле круне заредом, а са Вотфордом је 2015. годио такође изборио учешће у најквалитетнијем такмичењу Енглеске, али их касније није предводио у том такмичењу.