• Почетна
  • СПОРТ
  • ФК Јагодина на припремама „преслишала” Бугаре (Видео)
Прочитај ми чланак

ФК Јагодина на припремама „преслишала” Бугаре (Видео)

0

FK Jagodina0329
(Танјуг)

Фудбалери Jагодине завршили су у Бугарскоj главни део припрема за наступаjућу сезону, а тренер Mладен Додић рекао jе да jе задовољан формом играча.

„План jе великим делом остварен. формирали смо не само jеданаесторицу за меч против Рубина у квалификациjама за лигу Eвропе, већ имамо два састава из коjих свако може да конкурише за место у екипи“, констатовао jе Додић.

Jагодинци су током припрема у Бањском добили пет од шест контролних утакмица, а Додић наводи да „готово нико ниjе размишљао о Рубину“.

„Приjа када остварите пет победа, међутим, све време припрема концентрисали смо се на сопствени рад и анализирали игру. Oд недеље ћемо се бавити Рубином“, рекао jе Додић, додаjући да, што се тиче предстоjећег важног сусрета „готово све се зна“.

„Сигуран сам да ће играчи дати све од себе, на нашоj страни jе неупоредиво већи мотив. Веруjем у пуне трибине на нашем стадиону, добар резултат у првом мечу и да неизвесност потраjе до реванша“, поручио jе Додић.

Tоком припрема у Бугарскоj Jагодина jе победила Локомотиву Софиjа (1:0), Локомотиву Пловдив (2:1), Славиjу Софиjа (2:0) Пирин Гоце Делчев (2:1) и Бањско (3:0), а изгубила од битољског Пелистера (2:0).

Прва утакмица другог кола квалификациjа за Лигу Eвропе између Jагодине и Рубина из Kазања на програму jе 18. jула.