• Почетна
  • СПОРТ
  • Филип Ђорђевић најтраженији српски фудбалер у историји!
Прочитај ми чланак

Филип Ђорђевић најтраженији српски фудбалер у историји!

0

filip-dordevic-1384715824-398633

Нападач Нанта Филип Ђорђевић постао је најтраженији српски фудбалер у историји јер његов потпис током предстојећег зимског прелазног рока жели скоро 20 европских клубова! Ђорђевић је у петак дао једини гол за Србију у ремију (1:1) против Русије, а у дресу Нанта затресао је мрежу осам пута на 13 мечева ове сезоне и налази се на другом месту листе стрелаца заједно са Ибрахимовићем.

У Нанту су свесни да немају начин да задрже играча који их је прошле сезоне увео у елиту. Филипу уговор истиче следећег лета, али тешко да ће заинтересовани клубови – између осталих Јувентус, Интер, Рома, неколико француских тимова, по два бундеслигаша и члана Премијер лиге, Турци – чекати да Ђорђевић постане слободан играч.

Зато ће више од 15 клубова већ првог дана 2014. године кренути у потеру за српским нападачем, а овакав развој ситуације одговара и „канаринцима“ јер ће зарадити бар неки евро на име обештећења.

Лацио нуди 1,2 милиона по сезониКоријере дело спорт пише да је Лацио већ понудио Ђорђевићу 1,2 милиона евра по сезони, али под условом да се прелазак реализује тек на лето пошто су Римљани пренатрпани фудбалерима ван ЕУ. То даје велику предност клубовима спремним да већ у јануару плате обештећење Нанту, које ће бити испод реалне Ђорђевићеве цене. Ту су пре свих Интер и Фјорентина, као и засад неименовани клубови са Острва, из Немачке, али и из Русије и Турске.

(Курир)