Прочитај ми чланак

Дуле жели Бирчевића, Крстића и Тепића

0

dule_vujosevic[1]

(Спорт26)

Тренер Партизана Душко Вујошевић недавно је изјавио да су због финансијских проблема „сви играчи слободни“.

Ипак, тешко је замислити да ће црно-бели допустити да се распадне тим који је на окупу тек годину дана, а како „Спорт“ преноси, актуелни шампион Србије и региона, планира да освежи тим са неколико нових играча.

„Имали смо разговоре са играчима и за сада све иде у добром смеру. Надам се да ће сви играчи, за које смо замислили да остану и наредне сезоне у саставу, остати у Хумској“, рекао је спортски директор клуба Драган Тодорић.

Тодорић је додао и да још увек није било разговора о евентуалним појачањима за наредну сезону.

„Нисмо ништа причали о новим играчима, нити смо обављали било какве разговоре на ту тему. Тренутно су нам приоритети староседеоци, а када решимо питање са њима онда ћемо се окренути евентуалном ангажовању нових играча.“

Међутим, нека имена се већ издвајају, а питање је колико је реално да обуку црно-бели дрес у наредној сезони.

Први на листи жеља је Стефан Бирчевић, крилни центар Радничког из Крагујевца, који иза себе има одличну сезону. Бирчевић има уговор са Крагујевчанима до 2015. што отежава овај трансфер.

Ново лице у Партизану могао би да буде Немања Крстић, кошаркаш Мега Визуре. Крстић, који такође има сјајну сезону иза себе, може да игра на позицији бека и крила, има врло мекану руку, управо оно што је потребно црно-белима.

Треће, али не и најмање битно име, је уствари бивши члан црно-белих Миленко Тепић. Репрезентативац Србије никако да се устали после одласка из Партизана, па ни у Кахасолу где тренутно борави.