Прочитај ми чланак

ЂОКОВИЋ: Очекивања су једно, а могућности нешто сасвим друго!

0

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поручио је да му је тренутно најважније да врати самопоуздање и пронађе прави ритам на терену.

Новак је спреман за повратак на терен. У недељу ће стартовати на Мастерсу у Индијан Велсу – турниру који је освајао чак пет пута у каријери.

Међутим, овај пут главни циљ ипак није титула.

„Једина ствар коју желим је да повратим самопоуздање и пронађем тај ритам на терену. Одиграо сам само четири меча у последњих девет месеци и радујем се повратку и игри без болова“, истакао је Новак.

„Имајући у виду резултате које сам постизао овде, ово је један од мојих омиљених турнира. Обавио сам операцију после Аустралијан Опена и за кратко време које је прошло успео сам стварно добро да се опоравим, тако да се надам да ћу успешно почети овај турнир“, додао је Ђоковић.

Новак је тренутно 13. играч света, а у Индијан Велсу је постављен за 10. носиоца.

„Очекивања су једно, а могућности нешто сасвим друго. Није као када сам долазио овде пре две, три године… Ове сезоне је другачије, али не због ренкинга, већ због тога што нисам одиграо много мечева. И циљеви су другачији. Када изађем на терен, видећемо како ће кренути. Желим да пружим максимум и да побеђујем“, поручио је Новак.