Прочитај ми чланак

Дерби – Победиће ко буде мање слаб?!

0

veciti

У том стилу је селектор Србије прокоментарисао највећу утакмицу нашег фудбала. 

„Вечити“ су изгубили много бодова ове сезоне, за некога то је доказ да остали напредују, други сматрају да на обе стране брда никада нису били слабији.

„Неко мора да буде мање слаб“, рекао је Синиша Михајловић „Спорту“, уз констатацију да очекује интересантну, али не квалитетну представу.

Да ли је селектор на трагу?

По нама, лига је лоша, али мада звучи отрцано, бољу немамо. Већи проблем од квалитета су хулигани, лоша инфраструктура, чак се ни на поштење клубова не може ставити већа замерка, бар не у овом првенству.

Доста је неочекиваних резултата, али да ли то гарантује да ће бити до краја занимљиво.

Јер, ове сезоне нису само ту Партизан и Звезда међу којима је разлика четири бода, држи се и Војводина мада показује старе слабости.

„Да игра само против Звезде и Партизана, Војводина би била првак, овако губи од слабијих тимова“, додаје српски селектор.

У овом тренутку ништа није готово, пре свега због Партизанових посртања, Звезда је и прошлих година бележила током јесени овакве резултате.

У сваком случају дерби би могао да продужи неизвесност, ако „Црно-бели“ добију дерби на „Маракани“, +7 је превише, оваква Звезда то не може да стигне. Са друге стране, Војводина има организационе проблеме, не игра само терен већ и оно око њега.

Остале је ипак тешко очекивати у самом врху. После викенда би ствари могле да буду много јасније, али и са друге стране би победа Звезде отворила потпуно ново поглавље трке.

Нико не очекује квалитетан меч, просто јер тимови нису квалитетни, али занимљив, уз јасно коректно понашање актера, не само на терену би могао да буде освежење у суморној лиги.

(sportske.net)