Прочитај ми чланак

ДЕКИ СТАНКОВИЋ Звезди доводи бившег тренера Интера?

0

Очекују се промене у Црвеној звезди услед недостатка добрих резултата ове сезоне, све чешће се помиње одлазак челних људи клуба.

Да ли се то спремају велике промене у Црвеној звезди?

Serbia's midfielder Dejan Stankovic celebrates at the end of the Group D first round 2010 World Cup football match Germany vs. Serbia on June 18, 2010 at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth. Serbia won 1-0. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / LIU JIN (Photo credit should read LIU JIN/AFP/Getty Images)

Једна је већ учињена, отишао је Миодраг Божовић, на његово место је постављен Бошко Ђуровски, а поставља се питање да ли ће он почети наредну сезону, или ће на његово место доћи неко други.

Све ће зависити и од промена у управи, наравно, уколико се оне десе. Блажо Раосављевић, спортски директор Црвене звезде, већ је понудио оставку, а све чешће се помиње и да би генерални директор клуба, Звездан Терзић, могао да оде.

Јуче смо вам писали о могућности да Марко Пантелић заузме место Звездана Терзића, а данас је „Курир“ писао да се помиње чак и Дејан Станковић!

Поменути лист помиње да уколико Станковић прихвати понуду клуба из Љутице Богдана, да би нови тренер био Андреа Страмаћони, веровали или не.

Италијански стручњак који је у својој каријери предводио Интер, Удинезе и Панатинаикос, свакако би био можда и највеће име у српском фудбалу, уколико се ова писања „Курира“ испоставе као тачна.

Страмаћони је у изузетно добрим односима са Дејаном Станковићем, заједно су седели и на клупи Удинезеа.

Иначе, Страмаћони је тренутно без ангажмана.

Сетимо се, у Црвеној звезди је тренер у новијој историји клуба већ био један Италијан који је успео да освоји и титулу шампиона државе, а то је Валтер Зенга.