Прочитај ми чланак

Да ли је СНС ушао у Партизан?

0

vujosevic

После одласка Душка Вујошевића са места тренера Партизана, многи навијачи црно-белих су разочарани и сматрају да се политика умешала у ту одлуку. Спортски директор црно-белих Драган Тодорић у изјави за дневни лист Информер негира приче да су људи блиски Српској напредној странци ушли у клуб.

– Праве се неке приче у смислу „Вујошевић је отишао и сада СНС да води Партизан“. Те приче су злонамерне и нису истините. Ми смо јавно објавили имена свих људи у новој управи Партизана. И нико није члан странке, нити има везе са Српском напредном странком. То су људи који воле Партизан и желе да помогну клубу. Колико знам и премијер Александар Вучић је рекао да нико из његове странке неће бити у управи неког српског клуба – рекао је Тодорић за „Информер“ и додао:

– Не разумем се у политику много, али свако ко хоће да помогне клубу је добродошао. Помоћ државе нам увек значи и верујемо да ће нам држава изаћи у сусрет сходно тренутним могућностима. Верујем да ником не иде у прилог да се један клуб, као што је Партизан, угаси -сматра Тодорић.

Он је најавио да више неће бити баснословних уговора за играче који не могу да се испоштују.

– Последњих пет година играчима смо исплаћивали по две или три плате и решили смо да се такве ствари више не понављају. Играћу ћемо понудити само онолико пара колико смо сигурни да можемо да исплатимо у року. А не да обећавамо велике цифре па да после останемо дужни. То више не сме да се понавља – рекао је Тодорић.

 

Vestionline, Informer