Прочитај ми чланак

Црногорски новинар који је ПЉУВАО Новака тешко поднео велики преокрет Србије

0

Црногорском новинару Небојши Шофранцу, који је својим скандалозним коментарима о Новаку Ђоковићу и његовим навијачима подигао невиђену буру у региону, тешко је пао пораз Црне Горе од Србије на Светском првенству у Фукуоки.

Ватерполо репрезентација Србије победила је данас после петераца селекцију Црне Горе са 17:15 (3:6, 4:2, 2:3, 4:2 – 4:2), у утакмици последњег кола Групе Д Светског првенства у Фукуоки.

Утакмица је почела врло лоше по изабранике Уроша Стевановића, пошто је Црна Гора реализовала првих пет напада и у петом минуту повела са великих 5:0. Ипак, наш тим је у наставку меча успео да среди редове и после чудесног преокрета стигне до изузетно важне победе.

Узбудљив меч у Фукуоки испратио је и црногорски новинар Шофранац, који је био прилично активан на друштвеним мрежама.

Након 5:0 за Црну Гору ликовао је Шофранац, али Делфини су се побринули да му покваре славље.

„Црна Гора-Србија 5:0 након само 4 минута! Да ли су ово најбољих 4 минута у историји насег ватерпола?“, одушевљен је био Шофранац.

Након великог преокрета и изузетно важне победе српског тима није му било свеједно.

„Црна Гора – Србија 13:13, петерцима 17:15, значиће то 99 посто дуел са Хрватском у осмини финала. Ово што је данас испуштено, не због 5:0 и 8:4, већ због самих ситуација у игри, промашеног петерца и безброј колосалних шанси, са ривалом у потпуном растројству, представља преседан и некакву прекретницу у историји наше селекције. Ово је апсурдније од оних 7:3 у полуфиналу 2014. године. Након овога треба нешто…“ констатовао је разочарани Шофранац.

Подсетимо, срамни црногорски новинар срамно је ударио по Ђоковићу и навијачима српског аса након пораза Србина у финалу Вимблдона. Присталице српског аса назвао је чобанима, а за најбољег тенисера свих времена рекао је да је највећи губитник у историји.