• Почетна
  • СПОРТ
  • Бугари избегли катастрофу: Јагодина победила и у другој утакмици (Видео)
Прочитај ми чланак

Бугари избегли катастрофу: Јагодина победила и у другој утакмици (Видео)

0

Jagodina563.jpg581(fkjagodina.org.rs)

ЛОКОМОТИВА ПОЛВДИВ – ЈАГОДИНА 1:2 (1:1)

Бањско, 04.07.2013.

гледалаца 100,

судија: Ивајло Сивјанов (Бугарска),

стрелци: Хаџибулић у 11 мин. и Костић у 82 мин. (Јагодина), Долармо у 1 мин. (Локомотива)

жути картони: Цветковић,  Ђурић, Стојков и Леповић (Јагодина), Долармо (Локомотива)

Јагодина: Рајковић, Пројић, Дукић, Михајловић, Томић, Гогић, Стојков, Петричевић, Цветковић, Ђурић, Хаџибулић

Играли још: Јокић, Милинковић, Илић, Дамјановић, Леповић, Костић, Арсенијевић, Стојановић, Малинић, Филиповић, Миладиновић

Локомотива (Пловдив): Господинов, Куанг, Георгијев А., Георгиев Б., Фераресо, Н’Даје, Димитров, Тодоров, Лазаров, Камбуров, Долармо

Играли још: Марков, Станов, Малацов, Кики, Тимонов, Фринтон, Заприланов, Бахин, Каракостов

Jagodina563
Фудбалери ’’Јагодине’’ остварили су још једну победу у контролним утакмицама на припремама у Бањском. Са 2:1 савладали су изузетно квалитетну екипу ’’Локомотиве’’ из Пловдива. Међутим, победа српског освајача Купа могла је бити још убедљивија. Бугари су избегли катастрофу.

Члан Бугарске прве лиге први је дошао у вођство, из првог напада, док се одбрана ’’Јагодине’’ још није консолидовала. Стрелац је био Долармо. После примљеног гола креће права игра ’’Јагодинског’’ суперлигаша, апсолутна доминација. Изједначење стиже у 11 минуту. Стрелац Сеад Хаџибулић, његов првенац у дресу ’’Јагодине’’.

До истека четрдесет петог минута нај изгледнију прилику, после корнера, имао је Гогић. Његов шут завршио је крај гола. И на овој утакмици Младен Додић у наставку сусрета заменио је комплетну стартну поставу. У другом полувремену ’’Јагодина’’ је имала чак осам стопостотних шанси, уз један погодак. Екипа ’’Локомотиве’’ била је принуђена да се грчевито брани. Ређале су се шансе Леповића, Малинића, Стојановића…Победу ’’Јагодини’’ донео је Костић у 82 минуту.

– Одлична утакмица против јако добре екипе из Пловдива. Неспретно смо и брзо примили гол, али смо се вратили у великом стилу. Наша игра је све боља, сад већ имамо много свежине и са све више самопоуздања улазимо у сваки наредни меч. – рекао је шеф Стручног штаба Младен Додић.

Наредну контролну утакмицу на припремама у Бањском ’’Јагодина ће одиграти у суботу, а противник је ’’Славија’’ из Софије.