• Почетна
  • СПОРТ
  • Бора Чорба: Кад освојимо титуле Партизану ћу поклонити тужну песму!
Прочитај ми чланак

Бора Чорба: Кад освојимо титуле Партизану ћу поклонити тужну песму!

0

1(Ало)
Нажалост, и пре и после последњег кошаркашког дербија у којем је Црвена звезда као гост победила Партизан (76:69) много више се причало о ономе што се могло чути поред паркета него о самим дешавањима на мечу.

 Након ко зна којег препуцавања Душка Вујошевића и Небојше Човића пре меча, после утакмице се пише и прича о песми „Рибље Чорбе“ – „Хоћу мајко, хоћу, у ‚Градску чистоћу‘”, која је ишла с разгласа током утакмице. Бора Ђорђевић, аутор нумере и фронтмен групе „Рибља чорба”, за „Ало!” је прокоментарисао потез црно-белих да баш његов хит искористе у ове сврхе.

– Опрости им, боже, не знају шта раде – као из топа ће Бора када смо га питали за коментар.
Иначе, Ђорђевић је поносни звездаш, па смо га упитали и да ли му смета што је највећи ривал користио његову песму у ове сврхе.

2– Не смета ми, нека раде како мисле да је најбоље. Послаћу вам једну фотографију да видите ко је ближи „Градској чистоћи“ – рекао нам је Бора и одмах после разговора и-мејлом послао архивску фотографију кошаркаша Партизана када им је на дресовима са предње стране писало „Градска чистоћа”. Иначе, та фирма је својевремено била спонзор актуелног српског шампиона.

3Бора за крај каже да верује да ће Звезда прекинути доминацију Партизана дугу 11 година и освојити титулу, али зна на који начин ће да „утеши” црно-беле.
– Написаћу им и поклонити једну много тужну песму, у складу са резултатом који ће бити на крају и који је био сада у дербију… Па нека слушају – закључује Ђорђевић.