Прочитај ми чланак

Бомба: Нови Пазар преговара са Марадоном!

0

novi-pazar-1346769474-204840

Дијего Синагра би могао да појача суперлигаша из Рашке области потврђено је Тањугу.

Син прослављеног аргентинског фудбалера Дијега Арманда Марадоне, Дијего Синагра, могао би да појача Нови Пазар, потврђено је Тањугу у том клубу.

Портпарол Новог Пазара Реџеп Кораћ рекао је да преговори са Дијегом Марадоном јуниором трају већ 15-ак дана и да су близу успешног завршетка.

– У претходним данима интензивно смо разговарали са Марадоном, он је прихватио неке наше понуде, остало је да се види шта ће одлучити његов менаџер. Марадона тренутно игра у Италији и у претходних 23 меча дао је чак 19 голова. Иако се ради о трећој италијанској лиги, квалитет и име овог фудбалера је свакако императив за наш клуб, јер желимо да цео свет чује за нас – казао је Кораћ.

Он је додао да би евентуални долазак Марадоне јуниора значио много за цео град.

– Марадона је гледао снимке са нашег стадиона и одушевљен је атмосфером која га подсећа на она славна времена када је његов отац играо за Наполи. Навијање, енергија и жеља за успехом коју има цео овај спортски град Марадони је још један подстрек да заблиста у дресу Новог Пазара – закључио је Кораћ.

Дијего Синагра има 26 година и он је ванбрачни син прослављеног аргентинског фудбалера. Рођен је у Напуљу, граду у којем је Марадона оставио најдубљи фудбалски траг у каријери.

Током каријере био је члан неколико нижеразредних италијанских клубова, а одиграо је једну утакмицу за репрезентацију Италије до 17 година.