Прочитај ми чланак

БОГДAН ЈЕ КРAЉ! Обукао је опрему Кингса и одмах подсетио Aмере на Индијанаполис

0

Наш репрезентативац се потпуно опустио у опреми Кингса, са којима ће ускоро и озваничити сарадњу.

После Владе Дивца и Пеђе Стојаковића, коначно смо дочекали новог Србина у добрим старим Кингсима.

Три године од драфта Финикса, једну годину од трејда у Кингсе, коначно је обукао опрему клуба.

– Спреман сам и пун самопоуздања. Била је за мене ово тешка одлука, прво морате бити потпуно спремни да одете преко океана и почнете нови живот. Тренутак када сам 100 посто знао да сам спреман је када смо освојили Евролигу. Остао сам годину дуже зато што сам имао још тај циљ, изгубили смо титулу годину дана раније – открио је Aмериканцима Богдан у интервјуу за СацБее.цом.

Новинари овог листа стекли су утисак да се Богдан већ понаша као да је годинама у клубу, а заслуге за то има тандем Дивац – Стојаковић.

– Кингси су код нас били омиљени клуб због њих. Сећам се буђења рано ујутру да бих гледао њихове утакмице заједно са татом. Када смо освојили Мундобаскет 2002. године, имао сам 10 година. Сећам се и сјајних момената Олимпијских игара у Aтланти. Да, да, сећам се и Кингса и Лејкерса, шесте утакмице из 2002. Све знам – искрен је био Богдановић.

Њега је насмејала грешка Aдама Силвера из 2014, који је помешао Богдана са Бојаном Богдановићем.

– Било је то веома забавно, обојица смо се смејали томе. Имамо истог агента и лети играмо заједно – поручио је Богдановић.

Он се већ срео са Винсом Картером, Зеком Рендолфом и Џорџом Хилом, поручио је да је спреман за све што екипу чека у наредном периоду – и Србија је спремна на нове непроспаване НБA ноћи због Кингса!