Прочитај ми чланак

БЛАМАЖИ ХРВАТА СЕ СМЕЈЕ ЦЕО РЕГИОН: Добродошли на стадион Митар Мирић – грешка или

0

Звезда је заблистала у Лиги шампиона, остварен је велики бод против екипе Наполија, цео регион је на ногама, али... Хрвати су помешали на ком стадиону играју црвено-бели

Грешка или провокација? Звезда је заблистала у Лиги шампиона, остварен је велики бод против екипе Наполија, цео регион је на ногама, али… Хрвати су помешали на ком стадиону играју црвено-бели.

Наиме, тамошњи медији помно су пратили шта се дешава на стадиону Рајко Митић, а новинар Јутарњег листа очигледно је текст писао са мањком концентрације, па је легенду црвено-белих и прву Звездину звезду, Рајка Митића, заменио певачем Митром Мирићем.

– Црвена звезда је пред пуним стадионом Митра Мирића у Београдууспела да заустави одличне Италијане, те у првом колу Лиге шампиона Наполију отела бод, за можда и највеће изненађење уводног дана европског фудбалског спектакла – пише „Јутарњи лист“. 

И, док је ова објава изазвала и бројне псовке Звездиних навијача на Твитеру, било је и духовитих реакција попут:

– Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“, што су управо речи једне од најпознатије песама поменутог певача чије је име у тексту „Јутарњег“ искоришћено уместо „Рајко Митић“, што је назив који је „Маракана“ добила по првој Звездиној звезди. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!