Прочитај ми чланак

Бед блу бојса о доласку на меч Цибона – Партизан

0

Bed-blue-boys-cibona partizan7
Навијачи Динама демантовали информацију Јутарњег листа да ће организовано навијати за Цибону против Партизана.

Иако се у јавности појавила информација да ће навијачи Динама, популарни ”Бед блу бојси”, доћи на меч Цибона-Партизан, то се ипак неће догодити, јер су навијачи ”модрих” ово оштро демантовали преко свог званичног сајта.

– Најодлучније одбацујемо вест која је објављена у једном дневном листу и на неким интернет порталима, као и спекулације које се посљедњих неколико дана појављују на одређеним форумима о могућности организованог навијања наше групе на утакмицама КК Цибона у регионалној кошаркашкој лиги – истакли су Бед блу бојси и додали:

– Ми тренутно као навијачка група НК Динамо организовано пратимо искључиво фудбалске утакмице. Такође, не признајемо ниједан облик регионалне лиге у којој суделују еx-ју клубови, тако да ову тему закључујемо у старту. Штавише, за нас она није ни отворена.

Подсетимо, Јутарњи лист је открио каку су Бед блу бојси спремни да у уторак (19 часова) организовано дођу на меч и помогну клубу који су фанатично бодрили деведесетих година.

Како су хрватски медиј пренели, главни посредници у обнављању љубави јесу некадашњи играчи, а данас функционери Цибоса Славен Римац и Јурица Големац који су наводно први пружили руку пријатељства.

(Телеграф.рс)