Прочитај ми чланак

Бабовић и Миловановић појачавају Вождовац!

0

Dejan-Milovanovic-Stefan-Babovic

(Телеграф)

Бивши капитени Партизана и Црвене звезде, Стефан Бабовић и Дејан Миловановић појачаће новог прволигаша Вождовац!

После бројних шпекулација да би некадашњи везиста црно-белих могао да настави каријеру у редовима највећег ривала из Љутице Богдана, или Војводини из Новог сада, новинар Телеграфа пронашао га је на тренингу Вождовца.

У разговору за наш портал спортски директор Вождовца Зоран Перић признао је да су два играча у опцији за појачања новог Суперлигаша

– Успели сте да откријете неке ствари које сам хтео да сакријем – рекао је Перић и додао:

– Преговарамо са Бабовићем и Миловановићем и могу вам рећи да су велике шансе да њих двојица заиграју за Вождовац. Миловановић данас први пут тренира са екипом, док је Бабовић са нама већ месец дана.

– Стефан је дечко који је обезбедио себе и њему није примарно да ли ће негде у иностранству играти за огроман новац или ће играти у Вождовцу за 10 или 50 пута мање паре. Њему је битно да игра, да се врати – рекао је Перић и кроз осмех додао:

Некадашњи везиста Партизана пред почетак тренинга није желео да коменрише могућност преласка у Вождовац, док је Дејан Миловановић за кога постоји интересовање клубова из Азербејџана и Ирана у разговору за Телеграф открио да је опција повратка у српски фудбал отворена.

– Постоји велика могућност да останем у Вождовцу. Причао сам са управом клуба и тренером Ненадом Лалатовићем. .

Тренер Вождовца Ненад Лалатовић радо би у свом тиму волео да има бившег саиграча из Црвене звезде Дејана Миловановића, али и шурака Стефана Бабовића.

– Моја велика жеља је да њих двојица дођу у Вождовац. Са Декијем сам играо, био сам му капитен у Звезди. Реч је о сјајном играчу и не бих трошио превише речи о његовим играчким квалитетима, а иста ситуација је и са Бабовићем – рекао је Лалатовић и кроз осмех прокоментарисао улогу родбинских веза у могућем преласку бабовића у Вождовац.

– Стефан овде тренира са нама због мене. Он је играч кога би сваки тренер пожелео. Њему се у овом тренутку не иде у иностранство иако има понуде, што мени и екипи одговара јер би био велико појачање за Вождовац.