Прочитај ми чланак

Аутобус фудбалера Партизана имао удес у Јерменији

0

partizan-jermenija
(Вечерње новости)

Непријатну сцену на аеродорому прекинуле су шале да је незгода планирана као атентат када екипа уђе у аутобус, али је лоше направљен план.

Непријатно је већину чланова Партизанове експедиције по слетању у Гјумри изненадила висока температура и велика влажност ваздуха, али је информација која је стигла за време царинских формалности на аеродрому представљала прави шок.

Док је добар део тима већ завршио са јерменском визом у пасошу ишчекујући превоз до хотела у групу се умешао један прилично збуњени момак и на лошем енглеском замолио присутне за пажњу.

– Аутобус који је требало да вас превезе до хотела је имао удес на путу од Јеревана до Гјумрија. Возач је у болници, возило је онеспособљено, па вас молим да будете стрпљиви и сачекате други превоз.

Непријатну сцену су прекинуле повремене шале да је та незгода планирана као атентат када екипа уђе у аутобус, али је лоше направљен план. Да је оваква вест све само не сензационална убрзо је објаснио помоћни тренер Звонко Варга који је пре две недеље боравио у Гјумрију скаутирајући дуел Ширака и Тре Пенеа.

– Тада сам слетео у Јереван и одатле су ме довезли до Гјумрија. Пут је благо речено катастрофалан, а аутобус подсећа на филм „Ко то тамо пева“.

После 20-ак минута ишчекивања обезбеђен је алтернативни превоз у виду два мини-буса.