Прочитај ми чланак

Алберт Нађ: Партизану нудили чак и Адријана

0

nadj-albert_0007(Курир)
Славни Бразилац Адријано понуђен је челницима Партизана!
Истина, предлог да се доведе некадашњи фудбалер Интера и репрезентативац Бразила потекао је од једног навијача клуба из Хумске.

Жеље, честитке, поздрави

Спортски директор српског шампиона Алберт Нађ сликовито  је објаснио да се у клуб свакодневно јављају десетине менаџера и симпатизера црно-белих да дају сугестије за прелазни рок.

– Сви нам нуде „врхунске играче“, који „лете по терену“. Стално се јављају менаџери, па су имена попут Уганђана Тонија Мавече и Емануела Оквија само делић онога што нам се презентује – каже Нађ, а онда открива занимљив детаљ:

Понуда на мејлу

– Пре неки дан добио сам мејл од једног навијача, који нам је сугерисао да се Бразилац Адријано враћа фудбалу и да бисмо могли да га ангажујемо за 20.000-30.000 евра. Таквих примера има заиста много, сви се јављају, покушавају да помогну и препоруче нам неког фудбалера. Све је то лепо, али ово је превише озбиљан посао да би се одлуке доносиле тако лако. Директор Партизана каже да је приоритет клуба у овом тренутку ангажовање задњег везног играча, а да ће уговори бити потписивани на дужи рок.

Приоритет задњи везни

– Да тражимо задњег везног, није никаква тајна, и то нам је тренутно приоритет. Такође, не сме нам се опет десити да по окончању сезоне петорици првотимаца истекне уговор. Зато, свако ко дође, мора да потпише на неколико година, а неким играчима ће бити понуђен продужетак сарадње – каже Нађ.

andrijano-1372463340-332101Ништа од Елснера у хумској

Иако су у Партизану били веома заинтересовани да овог лета ангажују Рока Елснера, од тог трансфера неће бити ништа, будући да је досадашњи фудбалер Сласка прешао у Арис.
– Драго нам је што можемо саопштити да смо потписали двогодишњи уговор с Роком Елснером, који поред словеначког има и француски пасош. Он је играч који нам је био потребан, а од четвртка се налази у Солуну – поручили су из Ариса.