Прочитај ми чланак

Велике мере обезбеђења: Хрвати стигли у Београд!

0

hrv

(Танјуг)

БЕОГРАД – Фудбалска репрезентација Хрватске, која у петак игра квалификациони меч против Србије, слетела је данас око 13 сати на београдски аеродром „Никола Тесла“.

Селекцију Хрватске дочекало је неколико новинарских екипа, али играчи нису давали изјаве, већ су одмах ушли у аутобус.

Десет минута пре њиховог поласка с аеродрома био је затворен ауто-пут до хотела „Хајат“, као и околне улице ка хотелу. Око њих је било три прстена обезбеђења и нико без специјалних пропусница неће моћи да приђе Хајату, али ни хотелу Метропол, у којем ће бити смештено 200 званица из Загреба.

Саобраћај око аеродрома одвијао се успорено, пошто је присутан велики број припадника полиције и евиденто је да се ради о утакмици високог ризика.

Капацитет стадиона је због безбедности смањен на 40.000, али из ФСС очекују пуну Маракану.

Селектор Хрватске Игор Штимац одржаће конференцију за новинаре вечерас од 18,30 часова.

Хрватска ће вечерас после 19,00 сати да одради тренинг на стадиону Црвене звезде, а утакмица је на програму у петак од 20,45 часова.

Николић прима фудбалске делегације Србије и Хрватске

Председник Србије Томислав Николић састаће се у петак са делегацијом Фудбалског сваеза Србије и Хрватског фудбалског савеза.
Председник Николић ће примити делегације два фудбалска савеза поводом утакмице квалификација за првенство света између Србије и Хрватске која се игра сутра од 20,45 на стадиону Црвене звезде.