Прочитај ми чланак

Звонко Михајловић: Да одборници врате „статусно неутралне“ изјаве

0

zvonko_mihajlovic2

Једина снага Срба на Косову и Метохији лежи у јединству, заједништву и слози. А управо је то оно што нашим душманима смета понајвише и на све могуће начине покушавају да разбију.

У борби за отимање етничког простора Срба сва су средства дозвољена. Некада је то било чисто насиље а данас се више преферирају перфиднији методи. Свакако, ефикасније оружја од “Србе“ на Србе ниједан наш непријатељ није досад измислио. Елем, некакви позиви Србима за учешће на Тачијевим изборима представљају најбољи пример за тврдњу да су нам добро прочитане све слабости. Новац, привилегије, похлепа су најбољи мамац за лаковерне. Ако уз то имате и марионетску власт у сопственој држави онда је успех душмана загарантован.

Међутим, када мало прође време и главе се охладе, а у међувремену падну маске наших западних “пријатеља“ те онда уследе и нека хапшење, привођења, узимање изјава, онда је све јасно. Изговори за то увек постоје и није их тешко измислити.

Најновија дешавања на северу КиМ су добра потврда тога. Хапшења и саслушања кандидата за “градоначелнике“ уз предходно убиство једног од њих је најбољи показатељ да су интереси Срба потпуно небитни и периферни већ је овде потребно бити сервилан и учествовати у реализацији туђих интереса. Поставља се питање, има ли изласка из ове ситуације? Има. Одговор је јасан и налази се у ЈЕДИНСТВУ, ЗАЈЕДНИШТВУ И СЛОЗИ Срба.

Све што је потребно у овом тренутку јесте да одборници странке Оливера Ивановића и сви остали одреда поднесу оставке, врате “статусно неутралне“ изјаве, јасно кажу да имају своје српске институције и ниједне друге их не занимају. Искрено се покају, помоле Богу и извину народу за све грешке. Одмах затим позову своју Српску браћу на поновна окупљања и збијање редова како бисмо сви заједно, као брат са братом, ослободили све наше утамничене Србе који су у међувремену уведели своје грешке. Не губимо узалуд време већ урадимо то одмах. СРБИЈА, ПА СВЕ ОСТАЛО.

(Србин.инфо)