Прочитај ми чланак

Зеленовић Михајловићки: Бруталне лажи се на крају завршавају политичким убиствима

0

Након што је министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић рекла да разговори известитељке Европског парламента за Косово Виоле фон Крамон са делом опозиције "једино имају везе са лобирањем за признање Косова", један од "прозваних", лидер Заједно за Србију Небојша Зеленовић каже да се овакве "бесмислене и бруталне лажи на крају завршавају политичким убиствима".

„Разговори које Ћута, Зеленовић и Веселиновић имају са Виолом фон Крамон имају везе једино са лобирањем за признање тзв. Косова. Никаквих разговора о животној средини ту неће бити, јер је то жена која је заинтересована само за једну ствар, а то је да пропагира независност Косова“, оценила је Михајловић поводом данашњег састанка дела српске опозиције са Крамон.

Према њеним речима, заштита животне средине и еколошке теме „нису, нити ће бити део њихове политике“ и оценила да се данас сазнало да су „ту тему користили да би прикрили однос према суверенитету Србије“.

Иначе, посланица Европског парламента Виола фон Крамон обићи ће данас Лозницу и Горње Недељице, и том приликом, заједно са платформом „Акција“, „Не давимо Београд“ и „Еколошким устанком“, како је наведено, „подржати борбу мештана јадарског краја за истину, владавину права и заштиту животне средине“.

Одговарајући на ове оптужбе министарке енергетике, лидер странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић у изјави за Нова.рс каже да се овакве лажи завршавају политичким убиствима.

„Зорана Михајловић је ушла у улогу Мире Марковић. Овакве бесмислене и бруталне лажи на крају се завршавају политичким убиствима. Победили смо зло једном, почетком овога века, учинићемо то поново. Слободарски дух грађана Србије тријумфоваће над безумљем које свим силама и средствима чува голу власт“, рекао је Зеленовић.