Прочитај ми чланак

ЗБОГ ВУЧИЋА Директна претња Сандре Божић и упозорење Вулетићу

0

Посланица СНС у Скупштини Србије, Сандра Божић, која се прославила изјавом да Мариника Тепић поседује стан величине једног хектара, упутила је Владимиру Вулетићу, лидеру покрета "Црно на бело", низ увреда и претњи, реагујући на његову потврду исказа Вељка Беливука да је Аца Рошави, најбољи пријатељ Данила Вучића, био веза Беливука и Александра Вучића.

– Монструозна педофилчино, знам да ти је тешко сада када си скинут са Вељиног сервиса и пребачен на Ђиласов лични. Мора да услуга није иста, а видим да мораш и додатно да платиш! Али уздржи се од глупости, јер читава Србија је чула из твојих уста: “Вељо, знаш колико те волим!” – написала је на Твитеру Божићева, демонстрирајући сопствени степен културе и начина цивилизованог опхођења.

Подсетимо, Вулетић је, коменатришући Беливуков исказ, истакао:

– На конференцији за новинаре 6. марта, новинарка КРИК-а је питала Вучића шта мисли о мојој изјави да је главни човек у навијачкој групи, после смрти Александра Станковића званог Сале Мутави, заједно с Беливуком, био Александар Видојевић звани Аца Рошави. Он је с Вељком Беливуком радио једно време, а после је прешао да ради потпуно за Вучића. Председник је на то рекао да Видојевић није био ни изблиза толико битан на трибини, нити је уопште могао да контролише ствари о којима сам ја говорио. Сад ми имамо ситуацију у којој нам Беливук директно, именом и презименом, саопштава да је Видојевић, иначе најбољи пријатељ Данила Вучића, био главна веза с Александром Вучићем и навијачком групом Вељка Беливука – објаснио је Вулетић.

Он је додао да су те везе биле толико блиске, да је Видојевић себе промовисао као “директну везу са шефом”.

– Он је организовао састанке и задатке које је требало да обави ова скупина Вељка Беливука. Реч о разбијању и спречавању одређених демонстрација, заустављању повика против Вучића на трибини. На све је то Беливук пристао, а што је најважније – знамо ко је био веза – казао је Вулетић.

Очигледно је да је у централи СНС након свега овога завладала велика паника, па отуд и оваква порука Сандре Божић, коју можемо оквалификовати само као директну претњу и упозорење за Вулетића.