Прочитај ми чланак

ВУЛИН (опет) ћаска сам са собом, док се Вучић обраћа медијима (ВИДЕО)

0

Министар полиције Александар Вулин водио је данас, током конференције за медије у Палати Србија, веома живахну и очигледно забавну дискусију са особом којој се најрадије обраћа у тренуцима доколице - са самим собом.

За министра Вулина се одавно зна да му није потребна друга особа кад пожели да размени мисли са саговорником, довољно је само да се обрати другом Александру Вулину и дебата одмах почиње.

Тако је било и данас. Током говора председника Србије Александра Вучића, његовог ванредног новогодишњег обраћања нацији, министру полиције је било веома досадно, па је забаву пронашао у ћаскању са самим собом.

Додуше, није познат садржај разговора између два Вулина, али судећи по гримасама министра, може се закључити да је један Вулин у једном тренутку успео чак и да насмеје другог Вулина.

Многи на Твитеру констатују да је то „последица дугогодишњег конзумирања наркотика“, уз констатацију да га је полицијски пас дресиран да лаје на наркотике, одмах нањушио и лајао само на Вулина од неколико функционера полиције који су у том моменту стајали заједно.

Осим самог себе, Вулину је успело да насмеје грохотом и министарку Дарију. Могуће и неким „ђес ба пошалицама“ из њиховог краја…