Прочитај ми чланак

ВУК М. ЂУРИЧИЋ Вучић је политички доктор, и даље ће да влада уз помоћ ‘СНС керића’

0

„Пред нама је велика политичка бура, 'председнички избори', која ће по једнима бити погубна и страшна за нашу државу, а по другима једино решење и спас за наше друштво.”

Ово је изјавио за Србин.инфо председнички кандидат Вук М. Ђуричић и додао:

„Данас имамо велики број кандидати који ће се кандидовати на  предстојећим председничким изборима, али само њих четворица могу доспети у други круг и то су : Александар Вучић, Саша Јанковић, Вук Јеремић и Војислав Шешељ. Од првог марта ступа на снагу закон који неће омогућавати оверавање сакупљених потписа за подршку председничких кандидата  у месним канцеларија и општинским судовима већ само код судских нотара.

vuk m đuricic23

А како онда сакупити потписе у општинама ( Косово и Метохија) где нема или има само један нотар;
како сакупити потписе ако ниси “СНС САТЕЛИТ“ и како се договорити са нотаром који је под контролом СНС-а ?

Из овога се да закључити да поред ових горе навединих кандидата на овим изборима ће веровотно предати листу Бошко Обрадовић из Двери и евентуално Милан Стаматовић, градоначелник Чајетине , а да ће сви остали кандидати бити “СНС САТЕЛИТИ“ односно кандидати који ће имати задатак да одвуку гласове и направе тоталну пометњу и заблуду код бирача. Тим кандидатима ће СНС машинерија сакупити потписе и дати медијски простор како евентуално не би дошло до другог круга. По свему судећи до овога ће и доћи, па ћемо имати велики број малих “СНС КЕРИЋА“ који ће својим учешћем омогућити да не дође до другог круга и који ће бити искоришћени за једнократну употребу (Паровић, Данијела Сремац и још неки које буду извадили из нафталина)

Вучић је тако, волели га или не,  још једном показао да је неприкосновен и да је де факто тренутно највећи “Политички доктор“ у овој земљи”, за наш портал закључио је Ђуричић.