Прочитај ми чланак

ВУЧИЋУ, ДОЂИ ЧЕШЋЕ: Врање сија пред митинг СНС-а

0

Шири центар Врања ужурбано се, коришћењем јавних служби, сређује за долазак председничког кандидата СНС-а Александра Вучића у Врање.

Како ће Вучић, који по сопственом признању овде долази у време кад није премијер, у Врање ући са аутопута, као и сви други, овај прилаз граду је експресно очишћен и окићен националним и страначким заставицама.

Посебно је интересантно и чишћење одводних канала и јаруга у широј околини Спортске хале, одакле ће Вучић и званично почети кампању за предстојеће председничке изборе.

Нела Цветковић, извршни директор „Комрада“, објашњава да је реч о уобичајеном пролећном чишћењу града, које се “поклопило са доласком Алаксандра Вучића”.

– Цео град се чисти, то су и наше редовне активности. Канал код Спортске хале чистимо увек почетком пролећа.

Сви радници чистоће и зеленила редовно чисте Радничку улицу, Булевар АВНОЈ – а, а из центра града смо са улица склањали ризлу, то је био мало захтевнији посао.

Наши људи раде само у првој смени, нису ванредно ангажовани.

Одржавамо град редово, и то ћемо наставити и после четвртка, јер после зиме увек има више посла, нисмо вредни само због доласка премијера – наводи Цветковића.

Из „Водовода“ су опрали и улице, па би становници Врања могли слободно да пожеле да им Александар Вучић што чешће долази у посету, јер тада све службе функционишу без проблема и беспрекорно.

Такође, поред сређивања око Спортске хале и најужег центра Врања, чисти се и у ширем кругу Здравственог центра.