Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА Толико о кампањи „за нашу децу“ (ФОТО)

0

Најсликовитији доказ да је кампања СНС-а, чији слоган гласи "За нашу децу", чист популизам и прикупљање политичких поена јесте фотографија два билборда која је осванула на твитеру.

Наиме, на првом билборду је фотографија Марије Здравковић, директорке КБЦ Бежанијска Коса, испод које пише – Александар Вучић, градимо будућност Србије.

Свега тридесетак сантиметара даље, на другом билборду стоји апел за помоћ малој Софији са натписом – За Софијин први корак.

Иначе, „звезда“ првог билборда је в.д. директор „КБЦ Бежанијска коса“, високо котирана у СНС. На нашу адресу су раније пристигле жалбе запослених у болници због тога што Здравковић, и поред чињенице да је први пацијент са Ковид-19 у КБЦ „Бежанијска коса“ дијагностификован још 29. марта на одељењу Ендокринологије, те што се у наредних недељу дана заразило скоро 30 лекара, сестара и техничара, није предузела апсолутно ништа, да би тек 7. априла, десет дана од документованог случаја Ковид-19, на инсистирање и кукњаву запослених, почело спорадично тестирање, а радници су добили партикуларне маске.

– Не, немојте помислити да је ова жена глупа или луда. Она је архетип ове власти, прототип бахатог, бруталног и немилосрдног начина како се долази на власт и како се, по сваку цену, газећи преко лешева, брани ничим заслужена позиција у друштву. Време је да им се стане на пут. Или они или ми – закључили су тада медицински радници за Директно.рс, док је СНС закључила да је Марија Здравковић идеални носилац њене листе за Нови Београд.

Све скупа довољан је разлог да се постави питање: за чију децу?