• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • ВУчић: За све је крив Мишковић, Србија ће бити модерна земља, задатак СНС је убедљива победа на изборима
Прочитај ми чланак

ВУчић: За све је крив Мишковић, Србија ће бити модерна земља, задатак СНС је убедљива победа на изборима

0

vucic_miskovic

ПРЕМИЈЕР Александар Вучић изjавио jе да има доказе да се различити таjкунски лобиjи боре за промену власти у Србиjи.

„Наш циљ jе да донесемо бољитак за наш народ, да Србиjа буде модерна земља, демократски устроjена, уређена и уверен сам да ћемо у том послу успети и да побеђуjемо све оне коjима jе успех да ствари врате у прошлост, да Србиjом управљаjу таjкунско-мафиjашки кланови, као што су управљали од Земунског до Mишковићевог клана”, рекао jе Вучић на конференциjи за новинаре.

Oн jе додао да ће се СНС томе супростављати и бити основна брана.

„Пошто неки говоре како нисмо имали никада довољно доказа, ми имамо доказа како се различити таjкунски лобиjи боре и за промену власти у Србиjи и да врате стари систем не би ли наставили пљачку Србиjе. Mи ћемо им се у складу са законом супротставити”, поручио jе Вучић.

Oн jе после седнице председништва СНС на коjоj jе било речи о унутастраначким изборима и реконструкциjи владе рекао да се разговарало о свим недостацима и о лошим стварима коjи прате рад те странке и о томе како да превазиђу недостатке.

„Договорили смо се да страначке изборе завршимо у нареднох два, до два и по месеца, то ће бити веома важно да бисмо као странка били спремни за изборе на покраjинском, локалном нивоу и на териториjи Србиjе”, рекао jе лидер СНС.

miskovic-vucic-nova-790x442

Kако jе истакао принцип одговорности, озбиљности и посвећеости у раду биће основни принцип рада СНС и нагласио да ће због тога бити и промена на унутрашњем нивоу.

„Задатак СНС биће убедљива победа, убедљиво за нас биће више од 20, 30 и 40 одсто разлике”, закључио jе Вучић.

Додао jе да jе утицаj бизнисмена Mирослава Mишковића у Србиjи, и финансиjски и медиjски, много озбиљниjи него што jе мислио.

„Имамо доказе како се таjкунско-мафиjашки лоби, од земунског до Mишковићевог клана, боре да се ништа не промени, како би могли да наставе са пљачком Србиjе”, рекао jе лидер СНС после седнице Председништва странке.

Саопштио је да ће врло брзо бити доказани на суду „велики финансиjски злочини”.

„Велику нервозу видим код неких, све су покушали преко своjих медиjа. Mного људи плаћаjу. Не бисте веровали кога све плаћаjу…И за то имам доказе, чекам само да ме туже, а спреман сам и да идем на полиграф”, рекао jе Вучић и додао да, нажалост, не сме о свему jавно да говори.

„Изненадили бисте се”, рекао jе, „колико jе широк и значаjан Mишковићев утицаj у финансиjском и медиjском смислу”.

„Mного jе озбиљниjи него што сам могао да сањам. Mного пара има и не чека му се та пресуда за коjу тврди да неће бити осуђуjућа”, рекао jе Вучић.

 

Факти