Прочитај ми чланак

Вучић себи нацртао мету на челу, Вашингтонски споразум окренуо цео свет против СРБ

0

Поводом споразума у Вашингтону са Мирославом Паровићем разговарао је наш новинар Војин Радовановић. Паровић је истакао да су се Вучић, Мали и Чадеж у Вашингтону понашали као афричко дивље племе, кршећи све норме дипломатије.

– Трумп је потписао писмо захвалнице што су Вучић и Хоти дошли у Белу кућу. Вучић, човек од два метра је као девојчица склупчана на столици потписао изјаву да се у своје лично име обавезује нешто да уради. Тај споразум се више односи на односе на Блиском истоку него Косова и Метохије.

Ухваћени су наши хакери који су рударили биткоин. Њихово изручење су тражили Американци. Да их је Вучић испоручио, САД би тражиле пераче пара и на Београду на води, од кладионица… Преплашени и притиснути – Вучић, Мали и компанија су потписали споразум. Тако смо постали жртве мале групе криминалаца, који перу новац. Сад треба да уђемо у сукоб с целим светом, муслиманима, Русима…

Зашто се повезујемо с луком Драч, а не са луком Бар, сада када је срушен режим Мила Ђукановића? Ово је више од издаје, ово је национална срамота. Вучић је припојио Србију албанском етничком простору с овим споразумом.

Следи нова агенда према Вучићу од стране Русије, али и Немачке. Заратио је са Турском, Хезболахом. Узео паре од Кине, а сада им пљунуо у лице. Вучић је себи нацртао мету на челу.

Србију је довео до ивице обрачуна и увео у сукобе који нас се уопште не тичу. Он своју судбину везује за судбину целог народа! После овога њему више нема будућности. Неће имати више ни где да побегне – објашњава Паровић.

Шта је још изјавио наш саговорник о овој теми, погледајте и послушајте у видео прилогу.