Прочитај ми чланак

Вучић се у Бриселу сликао с ријалити звездом (ФОТО)

0

Александар Вучић је директно из Вашингтона био у дводневној посети Бриселу, а осим састанака са ЕУ званичницима, чија је тема између осталог била и дијалог Београда и Приштине, председник је нашао времена и да се фотографише са ријалити учесником Дејаном Станковићем Краљем, како је сам себе назвао.

Станковић је на свом Фејсбук профилу објавио селфи с председником уз опширан опис:

Foto: Facebook/Dejan Stankovic Kralj

“Селфи са председником! Изузетна ми је част и велико задовољство што сам упознао председника Републике Србије док је боравио у Бриселу. Захваљујем се што ми је изашао у сусрет, саслушао ме, похвалио зато што у Бриселу већ 15 година радим у државној школи као професор и исто толико година као судски тумач за фламански и српски језик. Са завршеном теологијом и педагогијом и пет страних језика које одлично говорим, после разговора са председником Александром Вучићем, стекао сам сигурност да кад год пожелим могу да се вратим у своју земљу и своју каријеру наставим тамо где сам рођен и где припадам. Живела Србија”, написао је Дејан Станковић.

Иначе, Дејана Станковића Краља јавност је упознала када је био водитељ ријалити емисије “Луда кућа”, која се емитовала на телевизији “Хепи”, а која је приказивала измишљене приче људи који су пролазили кроз вербалне, а често и физичке сукобе.

Неки од назива епизода су: “Нема секса без кума”, “Варам девојку са њеном сестром”, “Моја девојка има дечка”, “Елитна ВИП проституција” итд.

Емисија “Луда кућа” емитовала се чак у пет сезона, након чега је укинута. Један од гостију је био човек који је причао да је јео људско месо, а његова ћерка је тужила телевизију тврдећи да су због гледаности искористили психички болесног човека.

Дејан Станковић је 2010. године учествовао у ријалитију “Фарма” на телевизији “Пинк”, где су му заштитни знак били круна и плашт, који симболизују краља.

Станковић је 2015. године чак поднео кандидатуру на конкурсу за генералног директора РТС, а годину дана касније је најавио да ће се кандидовати и за председника Србије.

Након овог неуспеха, годину дана касније постаје учесник ријалитија “Парови” на телевизији “Хепи”.

Тренутно живи и ради у Бриселу, како је и написао у опису селфија с председником Србије, Александром Вучићем.