Прочитај ми чланак

Вучић понизио Гашића и Ђурићку у Крушевцу, а кандидат опозиције дочекан као ЦАР

0

На митингу СНС у Крушевцу окупљенима се нису обратили ни Братислав Гашић, ни Невена Ђурић, иако се мисли да су они перјанице напредњака у овом граду. То доказује, тврди наш извор близак СНС-у, да је Александар Вучић љут на њих, због катастрофално лоших односа унутар крушевачког СНС.

– Братислав Гашић је синоћ доживео и највеће понижење од свог газде Александра Вучића, који му, у родном Крушевцу, није дао да се обрати суграђанима. Био је то и компромис и са потпредседницом странке Невеном Ђурић, која је у сукобу са Гашићем. Вучић је одлучио да се Крушевљанима не обрате ни Гашић, ни Ђурић, и да је то као врста казне за обоје. Невена Ђурић уопште није била на виђеном месту у крушевачкој Хали спортова. Говори се да је министар полиције захтевао од Вучића да Ђурићка не буде у његовој близини – каже добро обавештен извор из крушевачког СНС.

А колико је овом двојцу било забавно, можете да видите и у промо видеу који је СНС данас објавио. А да – НЕМА ИХ!

Иван Мандић из ССП и коалиције „!Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић“, каже да је понижавајуће за Крушевац, без обзира на то да ли се ради о политичким противницима, да се било ко у граду, поставља тако бахато и осионо као Александар Вучић према Бати Гашићу.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели СНС Србија (@sns_srbija)

Мандић поручује Гашићу да је доста трпео понижавање Београђана и да да отказ газди Вучићу, али и да је доста трпео елитизам Невене Ђурић која на штанд напредњака долази са личним возачем који јој отвара врата, носи капут и ташну, док се остали људи на штандовима смрзавају и кисну.

– Наш носилац листе и први на листи „Србија против насиља“ је говорио у свом граду, поносно, достојанствено, домаћински, храбро. Нема тог председника странке ни силе који ће у нашој кући, нашем граду, Крушевцу, постављати правила. Напредњацима листу у Крушевцу носи Вучић, поред живог Гашића. Немају кандидата за градоначелника. Немају носиоца. Крију се иза Вучића који их постројава у нашем граду. Достојанство нула – прокоментарисао је Мандић оно што се догодило.

Сукоб у локалном СНС већ месецима не јењава, већ се само продубљује. Они чак то и не крију, а Крушевац је град у којем се на сваком кораку види да је дисциплина напредњака попустила и да се вештачки држи док не прођу локални избори заказани за 17. децембар.