Прочитај ми чланак

Вучић пљунуо у лице свим новинарима и уредницима РТС! И шта сад? (ВИДЕО)

0

Да са председниковом самовољом живимо већ осам година, знају и деца у вртићу, али да ће се Александар Вучић тако бахато и неваспитано понашати у емисији узиво на РТС у тренутку саопштавања нових мера у борби против короне - ту је надмашио и себе.

Александар Вучић дошао је на РТС, на телевизију коју плаћају грађани Србије, не он лично, и показао да и после толико година политичарења и даље не разуме улогу лидера и јавне личности.

Уз драматизовање благих питања (да ли уплашене) новинарке Јавног сервиса, уместо да јасно и концизно одговара, он на њу виче, говори јој да измишља чињенице и креира истину, јер побогу, није то та истина.

– Погледајте, како говори новинар РТС-а, погледајте – у сред студија Вучић држи предавање и упозорава све новинаре и уреднике у Србији шта их чека.

Или ћете радити како вам ја кажем, или вас неће бити, ето то чека све оне који се усуде да реално сагледају ситуацију у којој се сви налазимо.

Мучно је било гледати Вучићево бахаћење, а јос теже прихватити ситуацију да новинар или уредник не прекида његово детињасто понашање типа „Е сад баш нећу да кажем“.

– Молим вас, немојте да разговарамо на том нивоу. Два пута сте рекли да измишљам – у једном тренутку процедила је кроз зубе Оливера Јовићевић.

С друге стране, водитељка можда није била спремна да питања истера до краја, а логичније је да није смела!

А који је то ниво био? Испод сваког нивоа!

– А да, то нисте ви. То је био Зоран Станојевић – испалио је стрелу ка другом уреднику РТС.

Александар Вучић је понижавањем Оливере Јовићевић пљунуо у лице свим њеним колегама, свим пристојним особама у Србији, али и својим гласачима јер су и они могли да виде да није оно за шта се представља.

– Извините ако сам био мало… Изнервирао сам се – рекао је председник на крају емисије.

Дакле, кад се Вучић изнервира – мора да испашта цела држава.

Чувајте се!