Прочитај ми чланак

Вучић: Мој брат се у Новом Саду скромно сликао у трећем реду

0

Председник Србије Александар Вучић и лидер СНС коментарисао је вечерас критике због појављивања његовог брата Андреја Вучића у Новом Саду, који је заједно са градоначелником Милошем Вучевићем обилазио месне заједнице у којима су у недељу одржани избори.

Како се могло прочитати на Инстаграму, Андреј Вучић и Милош Вучевић су посетили месне заједнице Гаврило Принцип и Бистрицу, а на фотографији позирају са окупљеним члановима Српске напредне странке.

„Ево шта су замерили, што се мој брат дан пре избора у месном одбору у трећем реду потпуно скромно сликао са другим људима. Човек је крив што је као члан Главног одбора странке отишао у један месни одбор да разговарао са народом, члановима странке, јер он не може да им дели милионе, као неки други“, рекао је Вучић.

Он може да каже ја сам ту, подржавам свога брата и то је то, додао је лидер СНС-а.

Вучић је рекао да су јуче у осам општина одржани избори за месне заједнице и да је колико је обавештен, у 95 одсто места победио СНС.

„У Новом Саду у 39 од 42 месне заједнице победио је СНС. Победио је све кандидате. Кажу то нису избори политичких партија, ма немојте. Кога су кандидовали. Да знају, џипом у Новом Саду био је само господин Ђилас. Мој брат нема ниједан џип и никада га није имао. Од политичара био је само Драган Ђилас у џипу“, рекао је он.

Подсетимо, како је Нова.рс већ писала, Српска напредна странка јуче је у Новом Саду још једном активирала сву тешку артиљерију на улице. Набилдоване момке, црне џипове, стражаре на бирачким местима, камере, суфлере… Све је то било праћено застрашивањем бирача, списковима, страначким памфлетима и функционерима у близини бирачких места, на послетку јаком подршком Андреја Вучића, брата председника Србије, који је лично обилазио месне заједнице и фотографисао се са члановима СНС.