Прочитај ми чланак

„Вучић као куче седео пред Трампом и чекао парче кекса“

0

"Прави АВ (Александар Вучић) није распомамљени говорник на СНС митингу и осиони баја који виче на сараднике. Прави АВ је смерни, уњкави чанколиз и увлака који савијене главе, без речи, седи на кухињској хокли и чека као куче парче кекса", поручио је председнику Србије драматург Синиша Ковачевић.

Александар Вучић је првог дана дијалога са делегацијом Косова себе представљао као неустрашивог политичара, као неког коме нико не сме да се супротстави, спремног да се ухвати у коштац са свима.

Уосталом, то је поручио у четвртак након напуштања Беле куће, када је рекао да је у просторији, док је он говорио, „владао мук“. Али, да ли је било баш тако?

Чини се да је права истина избила на видело у петак, када је потписао споразум о економској нормализацији са Косовом, након чега је пред Трампом седео као ђак у клупи, који чека да га учитељ испита.

Сагласан са тим је и драматург Синиша Ковачевић, који је јасно истакао да је тиме срушена слика коју је Вучић осам година градио о себи.

Прави АВ није распомамљени говорник на СНС митингу, мозогини наку***нко из ТВ студија, осиони баја који виче на сараднике. Прави АВ је смерни, уњкави чанколиз и увлака који савијене главе, понижен, без речи седи на кухињској хокли, пред Трампом, не трепће и чека, као куће, парче кекса – написао је Ковачевић на Твитеру.