Прочитај ми чланак

ВОЖДОВАЦ: Присталице СПС-а и СНС- а сукобиле због Рома

0

tuca

Вечерас је дошло до вербалног сукоба и кошкања у насељу Маринкова бара на Вождовцу између активиста Српске напредне странке и коалиције окупљене око СПС-а.

За оне који познају територију општине Вождовац упознати су са чињеницом да у овом насењу превасходно живе припадници Ромске мањине. Ово насеље је познато и по томе што се од стране припадника власти обилазе искључиво у предизборним кампањама, и то за време тзв. ћутње, када за које кило брашна и по неке “црвене” купују гласове.

На претходним изборима на Вождовцу Млађан Динкић (који није прешао цензус) је однео убедљиву победу на бирачком месту у Маринковој бари. Да ли је добио гласове јер су житељи тог насеља разумели експертизу господина Динкића или је нешто друго, просудите сами?!

Узгред, искуством Динкићеве победе у Маринковој бари, на ово насеље су данас извршили атак социјалисти и напредњаци. Како су нам становници овог насеља потврдили данас су им нудили јабуке, брашно, уље, чоколаде и новац. Некима је чак и прећено, истиче извор из Српске радикалне странке.
 
(Србин.инфо)