Прочитај ми чланак

Возачи, опрез: Уморни Вучић бежи од обезбеђења и „вози сам“ ауто (ВИДЕО)

0

Поред прича о томе како се “много жртвује за Србију” и како “трпи страшне притиске” због свих нас, председник Србије, Александар Вучић, издвојио је синоћ време, на телевизији Пинк, да говори мало о томе шта воли да ради у слободно време и колико је уморан.

За разлику од већине људи, који слободно време користе за хобије, разоноду, одмор, шеф српске државе и тада покушава нешто да ради.

Након приче о притисцима које трпе Србија и он лично, несташици шећера, Путину и економији, Александар Вучић је прешао на своју омиљену тему, а то је марљивост и рад Александра Вучића.

Поново је председник демонстрирао високо мишљење о самом себи, говорио је о својој енергији, спремности да се жртвује, а оно мало слободно времена, како каже, користи да побегне од обезбеђења и да обилази радове по Београду.

“Кад имате жељу“, започео је он….

„Некад се искрадем мојим чуварима и сам возим аутомобил да бих видео шта то још треба да исправимо. Не могу, онако са задњег седишта, нисам довољно ни опуштен… То радим да бих видео и указао људима на нешто”, описао је једну од својих многобројних авантура председник Србије, а потом је прешао на причу о сновима.

“Онда схватите да понекад не делите сасвим исте снове. Али не можете људима ни да намећете и то није фер с моје стране. Ако се неко уморио, ја сам се помало уморио, али не смем себи да дозволим да се тај умор види по резултатима”, поручио је он.