Прочитај ми чланак

Војислава Шешеља тајно пребацили у другу болницу

0

Vojislav-Seselj-1

Лидер радикала Војислав Шешељ трећег дана после операције дигестивног тракта, којом му је одстрањено 30 центиметара дебелог црева, тајно је пребачен из болнице у којој је био оперисан у другу, а породица страхује да је, мимо сваке логике, враћен у затворску болницу, у којој нема никаквих услова за квалитетно лечење.

– Мој отац се опоравља, јавља ми се редовно и последњи пут кад смо се чули, рекао ми је да је под јаким мерама безбедности пребачен из болнице у којој је оперисан у неку другу – каже Шешељев најстарији син Никола. Он додаје да је разговарао с неколико лекара у Београду и да су му они улили наду да ће се његов отац ипак брзо опоравити.

– Рекли су ми како су операције дебелог црева мање-више рутинске, али да ипак треба сачекати патолошка испитивања и видети коју ће му терапију дати – каже Никола Шешељ.
Потпредседник СРС Милорад Мирчић рекао је да су супруга и син Јадранка и Александар ипак успели да посете Војислава.

– После исцрпљујућег тродневног чекања и шетње од немила до недрага Јадранка и Александар су коначно, у суботу касно по подне, видели оперисаног Шешеља. То нам је јавио Александар, који каже да је сусрет био дирљив, али и то да се Војислав већ подигао на ноге и да шета по болесничкој соби – каже Мирчић.

(Курир)