Прочитај ми чланак

Весна Пешић простачки напала Бошка због короне! Стигао одговор:Хоћете да стрељате?

0

На "Твитер" објаву Бошка Обрадовића, који се заложио да се заустави прогон часних и храбрих лекара из Ивермектин групе и удружења Лекари за науку и етику, јавила се пионирка дросрбијанства Весна Пешић, која је упутила простачку увреду лидеру покрета Двер - "Који дебил".

Пешићева је тако још једном стала у одбрану Вучићеве и глобалистичке агенде, а по свему судећи заговорници ковид терора ће почети ускоро и да псују и прогањају све који се не слажу са њима.

Уследио је одговор Обрадовића.

– Хвала. Служимо народу и Отаџбини. За разлику од часних, поштених и надасве културних другосрбијанаца, познате лажне елите неотитоистичког духа која би поново разапела и стрељала као 1944-45. све што је српско, хришћанско, традиционално, домаћинско и слободарско. Али више не може – навео је лидер Двери.

Претходно је Бошко написао:

– Министар Лончар, члан Земунског клана, најављује прогон лекара који имају другачији поглед на корона кризу. А шта ћемо са њиховом слободом мисли и говора? Зашто медији не организују јавну расправу између лекара? Зашто не може да се чује и друга страна, већ само режимска струка?