Прочитај ми чланак

Весић поново обмануо грађане, лагао о реконструкцији Каленић пијаце!

0

Градски одбор Народне странке Београд саопштио је да је заменик градоначелника Горан Весић обмануо грађане обећањем да ће следеће године за 12 милиона евра бити реконструисана пијаца Каленић, пошто у инвестиционим плановима предузећа "Градске пијаце" такви радови за 2022. годину нису предвиђени.

У саопштењу је наведено:

„Напротив, ребалансом плана набавке добара, радова и услуга за ову годину, који износи нешто више од 490 милиона динара, није предвиђена изградња нових пијаца, нити реконструкција постојећих, али је зато предвиђено 17,5 милиона динара за маркетинг путем телевизијских емисија, у којима ће Весић давати нова обећања“.

У саопштењу се додаје и да је градска власт најавила и почетак градње гараже испод пијаце, али та да ставка не постоји у плану инвестиција „Паркинг сервиса“.

– Весић је свестан да је у слободном паду пред београдске изборе, најављене за април 2022. године, и зато покушава да грађанима прода маглу лажним обећањима у покушају да избегне неминован пораз на изборима – наводи се у саопштењу.

У саопштењу се истиче да су „Градске пијаце“ под управом нестручних страначких кадрова СНС-а постале инструмент у Весићевим рукама, а да је руководство тог предузећа за послушност награђено месечним платама од 180.000 динара.